Logo Vivachek

(+40) 785 285 213

Despre Noi

Despre Vivachek

Vivachek Biotech Co., Ltd a fost înfiintata în Hangzhou, China în august 2013. De atunci a devenit un producator fiabil si in crestere rapida de sisteme de masurare a glucozei din sânge, cu parteneri in 100 de tari din intreaga lume.

Acum, Vivachek Biotech este unul dintre cei mai importanți producatori chinezi de glucometre vandute în Europa, din punct de vedere al unitatilor. Acest lucru a fost obtinut printr -un management riguros si o buna cooperare intre toate departamentele companiei. Vivachek Biotech se concentreaza de asemenea, pe investitiile în dezvoltarea de produse noi. Majoritatea membrilor echipei noastre de cercetare si dezvoltare au mai mult de 10 ani de experienta în dezvoltarea produselor de masurare a glicemiei. Au optimizat deja cu succes produsele noastre si lucreaza la dezvoltarea de produse noi în mod inteligent si eficient.

Vivachek Biotech a lansat sisteme de monitorizare a glicemiei din seria Vivachek ™ pe pietele internationale si chineze, peste sute de milioane de teste de glicemie au fost furnizate la nivel mondial, ajutand persoanele cu diabet sa traiasca într-o viata mai sanatoasa.

 

echipa de doctori 2
Glucometru Vivachek Eco

Principiile Noastre

In Vivachek, impartasim credinte si valori comune si subliniem profesionalism, respect si incredere. Valoarea de baza a profesionalismului este satisfactia clientilor. Ne straduim constant sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa le transformam în provocarile noastre – acest lucru ne motiveaza în meseria noastra zilnica, prin proiectarea, productia si distributia produselor.

Credem în respect, credem si în puterea increderii. Oferim respect si incredere deplina angajatilor nostri, clientilor nostri si partenerilor de afaceri. Angajatii noștri sunt cele mai valoroase active din Vivachek, sunt cheia succesului nostru. Ne concentram in sustinerea unui mediu de munca deschis, egal si inspirator. Dispunem de o forta de munca diversa care împartaseste credintele si valorile noastre comune.

Scopul nostru este sa crestem ca furnizor de sisteme pentru monitorizarea nivelului de glucoza din sange de încredere prin produse de inalta calitate, care depasesc asteptarile clientilor!
Împreuna, vom crea o companie de succes de care vom fi cu totii mandri, pentru a ajuta industria medicala si clientii nostri din întreaga lume!